„Klassiker“ genudgivet

Det er næsten som at få en god, gammel „ven“ i hånden. Korset og Springkniven var en af de første kristne bøger, jeg læste, og den gjorde stort indtryk.Nu er den så kommet i ny udgave på dansk, og dermed er det blevet muligt for en ny generation af unge at stifte bekendskab med denne epokegørende bog om, hvordan en præst i staten Pennsylvania får kald til at opsøge og hjælpe bandemedlemmer og misbrugere i New York.
Bogen og arbejdet, der fik navnet Teen Challenge, gjorde præsten David Wilkerson berømt. Der blev iværksat lignende arbejde rundt omkring, også i Danmark blev Teen Challenge oprettet, og det er medudgiver af bogen.
Udgaven er forsynet med forord af Mikael Jarnvig, der har været engageret i arbejdet, og Tove Videbæk.
Bag i bogen skriver lederen af Teen Challenge Danmark, Søren Kokkenborg, om arbejdet her, og derefter er der syv personlige beretninger om mennesker, der er blevet hjulpet af det.
Forhåbentlig bliver denne „klassiker“ igen læst af mange, for den har bud til andre end den primære målgruppe.
Niels Jørgen Vase

David Wilkerson:
Korset & Springkniven
262 sider • 150 kr
.
Svandinavia