500 til Willow Creek- konference i København

Desuden deltager 350 på en ny parallel konference på Færøerne.Den populære lederkonference Global Leadership Summit den 3.-4. oktober ser ud til igen at blive et hit.

Bill Hybels underviser for fulde huse ved en tidligere Willow Creek-konference i Københavns Kulturcenter.

Landsleder Martinus Nielsen fra Willow Creek har svært ved at få hænderne ned:
– Der er 430 betalende deltagere på konferencen i København. Sammen med bestyrelse og frivillige medarbejdere kommer vi over 500 deltagere. Det betyder, at konferencen får mindst samme tilslutning som de senere år.
Konferencen løber af stabelen i Københavns Kulturcenter på Drejervej.

Tag vennerne med

Martinus Nielsen har netop udsendt et ekstra tilbud til alle tilmeldte. Her tilbydes rabat, hvis de inviterer flere med fra deres ledergruppe:
– Vi ved, at udbyttet bliver større, når man har nogen at snakke om undervisningen med på konferencen. Det er også nemmere at få læringen omsat derhjemme, hvis man har været en hel gruppe af sted, siger Martinus Nielsen.

Ny færøsk konference

Som noget nyt arrangeres en parallel konference i Thorshavn på Færøerne:
– Sidste år var en færøsk gruppe på 40 med på konferencen i København med henblik på at lave en konference på Færøerne. Her regner man nu med mellem 350 og 400 deltagere i Nordens Hus i Thorshavn, oplyser han.

Takker af…

Konferencerne bliver Martinus Nielsens sidste hverv som landsleder for Willow Creek i Danmark. Willow Creek Danmark har vedtaget en ny struktur med en udvidet bestyrelse og et frivilligt team til at tage sig af den daglige ledelse. Ny formand er Søren Würtz Rasmussen, der vil være organisationens frontfigur fremover.

Klar kristendom

Willow Creek har arbejdet i Danmark siden 2001. Organisationen har navn efter megakirken Willow Creek Community Church, der har gjort en dyd ud af at forkynde det kristne budskab klart og ligetil for kirkefremmede. Kirken holder hvert år en lederkonference, hvor stifter Bill Hybels inviterer førende lederskikkelser til at dele deres erfaringer.
Willow Creek Danmark er underlagt Evangelisk Alliance i Danmark.