Ledertræning i topklasse

Willow Creek Danmark inviterer til konference for alle kristne ledere d. 3.-4. oktober. Det største kristne lederforum samles d. 3.-4. oktober i København, når Willow Creek Danmark inviterer til ”Global Leadership Summit”.

Bill Hybels vil igen inspirere med sin passion for mennesker.

Samlingen har givet inspiration, udfordringer og opmuntringer til kirke- og erhvervsledere på alle ledelsesniveauer fra hele landet siden 2005. Nu inviterer Willow Creek med ny formand og nykonstitueret bestyrelse alle kristne ledere til Global Leadership Summit i Københavns Kulturcenter i Nordvestkvarteret d. 3.-4. oktober.
– Med Bibelen og det kristne menneskesyn som fundament ønsker Willow Creek Danmark at inspirere, opmuntre og støtte ledere i deres gerning, udvikle excellente lederkompetencer og sætte nye, modige mål, skriver organisationen.
Megakirke
Det meste af konferencen er en dvd-transmission fra konferencen i megakirken Willow Creek Community Church i Chicago. Men der er også en

Steen Skovsgaard deler sine erfaringer.

live-taler. Biskop Steen Skovsgaard fra Lolland Falster er kendt for sit gode samarbejde med de 104 sogne i sit stift. Han er også kendt for sine mange år som præst i det multikulturelle Gellerup ved Århus.
De øvrige talere er, foruden Willow Creeks stifter Bill Hybels, bl.a. Gary Haugen, John Burke, Craig Groeschel, Brad Anderson og Catherine Rohr, alle kristne ledere på topniveau.
Konferencen vil udfordre alle ledere til at skabe forandring.
/sl