Danske julegudstjenester over hele verden

Danskere i udlandet kan deltage i julegudstjenester i mere end 60 storbyer rundt om i verden.For danskere bosat i udlandet er det at kunne gå til en julegudstjeneste med en dansk præst noget ganske særligt. Mange steder afholdes også børnejuletræ og Lucia-optog i forbindelse med julegudstjenesten. Gudstjenesterne ledes af præster, knyttet til Danske Sømands- og Udlandskirker.
Julegudstjenester kan fejres på dansk i oversøiske byer som New York, Vancouver, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Tokyo, Hanoi, Kuala Lumpur, Melbourne, Sydney, Auckland, Buenos Aires, Toronto, Washington DC, Houston Texas, Chicago, Brisbane, Tandil og Calgary og mange flere. Endvidere i europæiske byer i Spanien, England, Tyskland, Frankrig, Sverige, Schweiz, Holland, Belgien, Luxembourg, Letland, Italien og Norge med mange bosiddende danskere.
Se listen over de danske julegudstjenester world wide på hjemmesiden www.dsuk.dk.
sl