Katolsk bogbutik – ej blot til katolikker

Katolsk Infobutik i Århus er et lyspunkt i en mørk og travl hverdag.Katolsk betyder almen. Og det tager Susanne Hytting og de frivillige i Katolsk Infobutik i Århus helt bogstaveligt.– Vi er tværkirkelige, selv om vi ejes af Katolsk Kirke i Vor Frue sogn, fortæller daglig leder Susanne Hytting.
Butikken lyser op i julemørket i Ryesgade i Århus og indbyder til nærmere bekendtskab. Et kig indenfor afslører ikoner og andre kristne symboler, bøger, blade og cd’er og et par borde og stole med dampende varm kaffe parat til gæster, der vil fordybe sig på stedet.

Får en god snak

– Vi får tit en god snak om troen og livet, fortæller Susanne Hytting.
Infobutikkens mål er nemlig at hjælpe og vejlede i trosspørgsmål.
– Vi ønsker at skabe hyggelige rammer og en rolig atmosfære, så stedet kan tjene som en lille oase midt i en hektisk og stresset hverdag, lyder det på butikkens hjemmeside.
Hvilket der især er brug for op til jul.
Svend Løbner