Det skete for mig…

Født multi allergiker

Jeg blev født i 1966 som multi-allergiker, havde høfeber, nældefeber og eksem, så håret på kroppen faldt af. Hele min barndom har jeg været meget syg, huden gik af, og i 16 år har jeg haft stafylokokker, ofte måtte jeg indlægges på sygehuset, hvor jeg fik penicillin tjærebehandling og forsøg med strålebehandling, og jeg har haft enormt mange smerter. Altid var jeg træt og måtte sove meget.
Da jeg var 29, år fik jeg tilkendt pension. I 1996 blev jeg gravid og havde det helt forfærdeligt under svangerskabet med store sår på kroppen. Jeg var lykkelig, da jeg fik Alexander ved kejsersnit, men turde ikke få flere børn.
I 1998 sagde jeg ”Ja til Jesus” og fik troen og en helt ny dimension ind i mit liv.
Når Inge og Hans Berntsen holdt møder, så rejste jeg til Faaborg, Odense og til Jylland, hvor de bad for mig, og i løbet af kort tid forsvandt stafylokokker, eksemen, høfeber, allergien og nældefeberen.
Jeg har altid været nødt til at gå med hvide handsker, men nu kan jeg have lange negle og har fået øjenbryn og øjenvipper. Før tålte jeg ikke saften af kartofler og gulerødder – nu skræller jeg dem uden problemer. Jeg kan lave alt husligt arbejde, gøre rent og lave havearbejde.
Cykler og går ture i skoven – uden at have problemer med pollenallergi. Mine børn har fået en kanin, som jeg også kan tåle at kæle med!
Gud er god – jeg er blevet fri for alle disse plager… og på alle måder har jeg fået et helt nyt liv!
Min familie og mine veninder kom til tro på Jesus, da de så, jeg var blevet helbredt.
Alexander spurgte, om han dog ikke kunne blive storebror, derfor fik jeg bedt for, at frygten for at blive gravid måtte forsvinde, og den 29. oktober 2001 fik vi Sara efter en vellykket graviditet og fødsel, som gik helt normalt!
Jeg har startet et kunstværksted op, hvor jeg har åbent værksted hver mandag og onsdag. Folk kan komme og lære at male kristne billeder, ikoner og motiver fra Bibelen.
Når de hører mit vidnesbyrd, ønsker mange at blive bedt for, og de tager imod Jesus – så vi har fået et helt fantastisk liv… Nu står jeg med lim, terpentin og maling, som aldrig ville være muligt, hvis ikke jeg var blevet helbredt.
Jeg beder til Gud, som så viser mig nye billeder, som jeg maler. Jeg er meget lykkelig og taknemmelig, og jeg takker Gud for alt det, som han gør.
De kærligste hilsener fra
Linda Gyr
Holbæk

Se Hans og Inge Bernsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk