Logos Hope er ladet med: Juleeventyr

Logos Hope har åbnet dørene til deres hjem på vandet. I anledning af julen kan man komme gratis ombord og se, smage og opleve juletraditioner fra hele verden. ”Jeg vil gerne udtrykke min påskønnelse af skibet, dets besætning og alle, som kommer for at arbejde sammen fra mere end 35 nationer. Hvis I kunne tage til Bosnien og lade folk se den ånd, I udviser på dette skib, tror jeg, at der snart ville blive fred der.”

Logos Hope har været langtidsparkeret i Køge havn. Konverteringen fra fragt- til passagerskib har taget sin tid, men alt ser ud til nu at være faldet på plads.

Citatet er hentet fra præsident Jimmy Carter, der i 1995 besøgte Logo Hopes søsterskib, Logos II.
Og den tidligere amerikanske præsident havde ret. Om bord på det kristne højskoleskib, Logos Hope, fornemmer man en ånd af fred og glæde.
I samme øjeblik, man går op ad landgangsbroen og træder ind på skibet, bliver man omsluttet af en atmosfære af varme og glæde.
Smil og glade ansigter lyser overalt én i møde. Selv rengøringsfolkene, som kaldes engle, smiler og siger: ”Hej, hallo, welcome”.

Ud i den store verden

Kaptajn Arne Johansen

Torsdag formiddag i sidste uge bød kaptajnen på Logos Hope, Arne Johansen, velkommen til alle de prominente personer, der var mødt op for at deltage i den officielle indvielse af skibet.
Logos Hope har været langtidsparkeret i Køge havn. Konverteringen fra fragt- til passagerskib har taget sin tid, men alt ser ud til nu at være faldet på plads. Skibet vil sidst i 2008, som det hele tiden har været planlagt, sejle ud i den store verden med de gode nyheder om Jesus.
Fælles for alle om bord er den kristne tro og ønsket om at vise Guds kærlighed i ord og handling.
Målet er, at besætningen i deres tid om bord på Logos Hope opdager og udvikler de gaver, evner og talenter, som Gud har givet dem.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Julen synges ind
International julestue

Men før Logos Hope hejser det tunge anker op fra bunden af Køge havn og sejler ud i den store verden, afholder besætningen på skibet et spændende julearrangement: ”Christmas around the world”, som er åbent for alle.
Man kan komme og se, smage og opleve juletraditioner fra hele verden. Har man ikke købt sine julegaver endnu, er der masser af ideer at hente om bord på Logos Hope.
Skibets kæmpestore boghandel bugner af billige gode bøger, julekort og dvd`er. Og så er der også spændende ideer til årets mandelgave. Det kan for eksempel være en nøglering eller en kuglepen med et flot billede på af Logos Hope.
Uanset om man skal købe noget eller ej, så er et besøg på Logos Hope en oplevelse, ikke mindst for den kærlige ånd og atmosfære, der er til stede. Den er værd at køre langt efter.