Fornyende

Vi læser mange bøger, der er interessante. Bøger, der bekræfter os i alle vores fikse og færdige ideer og holdninger. Bøger, der optager os og underholder os. En gang imellem møder vi så de betydningsfulde bøger. Bøger, der rummer potentiale til at udfordre, forny, forme og forandre. Sådan en bog, tror jeg, Wilfrid Stinissens Sandt menneske vil være for rigtig mange læsere.Bogen er delt op i tre dele. De første to: Skabelsen samt Synden er en inspirerende – og til tider kontroversiel – gennemgang af Bibelens skabel-ses- og syndefaldsberetninger. Mens bogens tredjedel under overskriften Guddommeliggørelsen er en konkret udfordring til et liv i lyset af netop skabelsens mysterium.
At en så stor del af bogen bruges til at udfolde Bibelens første kapitler om skabelse og synd, kan for mange lyde som en både tung og tør omgang. Men med Wilfrid Stinissen har vi at gøre med en velformuleret, fornyende og dygtig formidler. Bogen er velskrevet og relevant for en generation, der har brug for at genopdage, hvad et sandt menneske er, og hvad synd – men også skabelse, frelse og hellighed – betyder. Rigtig god læselyst.
Lisbet Reuss Schmidt

Wilfrid Stinissen:
Sandt menneske
208 sider • 199 kr.
Boedal