600 børn på eventyr

Børn oplevede Afrika, Asien og Mellemøsten på Danmissions Børnetræf i Virum. Omkring 600 børn blev taget med på en eventyrlig rejse ved et storstilet Børnetræf på Virum skole lørdag den 31. januar.

Børnene fik vakt interessen for den store verden på årets Børnetræf i Virum.

De spiste med pinde i Asien, tog på farlig safari i Afrika og fløj med flyvende tæppe i Mellemøsten.

For 30. gang

Arrangementet løb af stabelen for 30. gang i et unikt samarbejde mellem Danmission, FDF, KFUM spejderne, De Grønne Pigespejdere og KFUM og KFUK.
For at fejre den runde fødselsdag skrålede alle knap 600 børn og ledere med på en rigtig fødselsdagssang akkompagneret af det veloplagte band.
Der var en summen af liv alle steder, og mens trommerne rytmisk spillede op til dans, hang duften af krydderi og røgelse i luften.
Og børnene blev for en stund revet væk fra computere og mobiltelefoner for at få udvidet deres horisont i den virkelige verden.
– Vi havde alle en femmer med på børnetræf. Børnene i Afrika, Asien og Mellemøsten har nogle gange brug for hjælp. For at hjælpe andre mennesker i verden samlede vi også et helt halvt tons lys-stumper og frimærker, fortæller Per Westh Jensen fra Danmission.

Broget skare

Dagen sluttede med en festlig børnegudstjeneste, hvor børnene sang og præsterne fortalte om Jesus.
Det var en broget skare børn, som forlod Virum Skole iført mellemøstlig hovedbeklædning, henna-malede hænder og en lille smule trætte ansigtsudtryk. De var alle blevet et lille eventyr rigere.
/sl