Debat

Krav på en far og en mor

Nu da regeringen har besluttet, at homoseksuelle har ret til at adoptere børn, kunne det være på sin plads påny at understrege den ældgamle ”naturlov”, at et ægteskab indgås mellem en mand og en kvinde, og ethvert barn har både ret til og behov for at blive elsket af sin far og sin mor. En mand og en kvinde, der er forenet i et ægteskab, udgør sammen med deres børn en familie. Da Gud skabte manden og kvinden, indstiftede han den menneskelige familie og gav den dens grundlov. Familien, dvs. far, mor og børn er samfundets urcelle. Den er det naturlige fællesskab, hvor mand og kvinde kaldes til at give sig selv i kærligheden og videregivelsen af livet. Et homoseksuelt forhold og adoption af børn i denne sammenhæng er ødelæggende for urcellen og imod naturens egen orden og bør derfor hverken legaliseres af kirke eller samfund.
Pastor Benny Blumensaat
Kirkegade 58
6700 Esbjerg

Livet er ikke et tivoli

Folk, der siger og mener, at homofili er en privatsag, måtte fryde sig, 17. marts, da Folketinget vedtog at give homoseksuelle adgang til at adoptere børn. Af børn og fulde folk skal man nu høre sandheden; ikke nødvendigvis af os med patent på de ”rigtige” meninger.
På tv viste en rundspørge blandt børn både dyb undren og skepsis ved udsigten til to fædre eller to mødre. De små lyse hoveder tog det nærmest som en spøg. Men indslaget afslørede jo også børnenes klare fornemmelser for, hvem der spiller hvilken rolle i familierne og gør det, de er bedst til – mænd som kvinder.
Mindretallet, os med de ”forkerte” meninger, må håbe på, at de lande, hvor børnene kommer fra, modsætter sig at betro deres børn til homofile i det såkaldt kristne Danmark.
”Livet er ikke et Tivoli, og børnene er ikke forlystelser, som vi har krav på. De er en gave”.
Knud Held-Hansen
Beatesmindevej 76, 1.tv.
9210 Aalborg SØ