Danskere i Jerusalem-procession

Danske kristne priste Jesus med palmegrene og Dannebrog ved årets ”indtog” i Jerusalem.Danske kristne var godt synlige i den katolske procession i Jerusalem palmesøndag.Den danske præst i Jerusalem, Hans-Ole Bækgaard, der har været med i optoget de sidste fem år, siger til Udfordringen, at de deltog for at prise Jesus på samme måde, som da han for 2.000 år siden blev modtaget som konge i Jerusalem.
En snes danskere med palmegrene og endnu flere korsmærkede flag i rødt og hvidt deltog i det traditionsrige hyldesttog fra Betfage, over Oliebjerget og ind i Jerusalem.

Synligt nordisk indslag

Blandt deltagerne, der talte præster, nonner, munke og pilgrimme fra hele verden med palmegrene, digitalkameraer og guitarer, udgjorde de danske kristne med deres Dannebrog nok det mest synlige, nordiske indslag.