Howard-Browne i København

Indtil fredag den 3. april holder den internationalt kendte helbredelses-prædikant dr. Rodney Howard-Browne møder i Albertslund Musikteater.Howard-Browne er kendt fra den såkaldte lattervækkelse, hvor mennesker under forbøn forløses fra indre sår med latter eller gråd.
Men ikke kun for deres egen skyld. Howard-Browne tror, at formålet med, at mennesker bliver berørt af Helligånden er, at de så kan række ud til andre mennesker med Guds lys i en mørk verden.
Det er også fokus for møderne i København.
Gennem de sidste to år har dr. Rodney gennemført 45 store vækkelses-kampagner i USA, og resultatet er ifølge hans Europa-manager, finnen Jussi Korvajarvi, at over 900.000 mennesker har besluttet at tage imod Jesus i deres liv. De fleste af disse omvendelser er ikke sket i kirkerne.
– Det handler ikke om en eller to mægtige forkyndere, men om at engagere alle kristne i at høste endetids-høsten af sjæle. Dr. Rodney siger:
– Når vi forlader denne jord, kan vi ikke tage noget med os – kun de sjæle, som vi har bragt ind i Guds rige i løbet af vores livstid. Djævelen kan bringe et menneske til fald, men han kan ikke standse en hel hær.
Rodney Howard-Browne har forkyndt i over 50 lande i verden. Han talte i Pinsekirken Århus i oktober 2004.
Dr. Rodney mener, at Europa også skal opleve en fornyelse gennem Guds ånd. Og han har på en særlig måde fået København på sit hjerte.
Henri.

Mere på:
www.greatawakening.com