Kina skal vælge mellem Gud og mammon

KINA – Antallet af kristne i Kina er de seneste år vokset eksplosivt, og nu hævder en amerikansk missionsorganisation, at verdens største land kan være kristnet om 10 år.Godt nok lyder der næsten dagligt meldinger om forfølgelse og chikane af kristne og andre troende i det kommunistiske land. Men i mange tilfælde ser det ud, som om myndighederne holder hånden over kristne erhvervsfolk, mener Jonathan Shibley fra organisationen Global Advance.
– Sandsynligvis fordi kristne forretningsfolk er mere ærlige og mindre korrupte end andre erhvervsfolk og dermed bidrager til landets velstand, siger han til avisen Christian Post.
Shipley deltog for nylig i en konference for kristne erhvervsfolk i Kina, og han forventer, at hundredvis, måske tusindvis, af små grupper af kristne erhvervsfolk vil opstå og gøre en afgørende forskel i landet.
– Kinesiske forretningsfolk er begyndt at forstå evangeliet og få deres liv forvandlet. Dette resulterer i en ændret kultur omkring dem, siger han og forudser to fremtidsscenarier for Kina.
– Kina vil enten blive en kristen nation eller nyde sin materialisme. I løbet af 10 år ved vi, hvilken vej det går.
KP