KD-formand taler på Mørkholt

Bjarne Hartung Kirkegaard, som er formand for Kristendemokraterne, taler ved et grundlovsmøde på Mørkholt Bibel Camping kl. 14.Der bliver besøg af klovnen Danny, som laver ballondyr og trylleri.
Under klovnefacaden finder man Metha Kjeldsen, som ud over at være professionel klovn også er med i bestyrelsen for Kristendemokraterne i Vejle og tidligere var formand for KD i Billund.
I Region Syddanmark holder KD desuden grundlovsmøder i Stubbæk Forsamlingshus ved Åbenrå med ungdomspolitikeren Simon Bjerre kl. 14, samt på Fyn ved Anna og Gert Madsen, Lange Gyde 4, Dreslette, Haarby kl. 14.30. Her taler folketingskandidat Anders Friis Knudsen, som er landssekretær i Danske Sømands- og Udlandskirker.
I Kolding taler Henri Nissen ved den fælles grundlovsfest for alle partier i Stejlbjerganlægget i Kolding fra 12.30-18. Nissen taler ved 16-tiden. Også Fenders, Blue Karina & The Texas King Bees, Carden Avenue fra Gråsten, Kolding Musikskoles Windband, Kristkirkens Friendly Fire og Kolding Linedance medvirker.