Linda fik mod til at synge på kristen efterskole

Færøske Linda Andrews fra X Faktor blev inspireret til at leve af musikken på pinsekirkens Mariager Efterskole.– På efterskolen havde jeg en musiklærer, som levede af musikken. Det var meget inspirerende for mig. Jeg ville også leve af musikken, fortæller Linda til Krifa Magasinet.
Efter efterskolen tog Linda tilbage til Færøerne og blev udlært i en butik, hvor hun senere blev afdelingsleder. Men så:
– Jeg havde en god ven fra efterskolen, som blev ved med at prikke til mig. Han syntes, jeg skulle komme til Danmark, hvor der var flere muligheder for at realisere en karriere som musiker. For mig lød det helt vildt. Men jeg ville ikke risikere at blive 50 år uden at have givet musikken en seriøs chance.
Linda gik af med sejren i sangkonkurrencen X Faktor på DR1 i foråret og er netop udkommet med cd’en Into the light.