Pottemagerhus søger ny leder

Skal give sig helhjertet og gå godt i spænd med Moses Hansen.Pottemagerens Hus i Holsted søger ny daglig leder i stedet for Maria Zorba. Hun tager nemlig på bibelskole sammen med sin mand Lars i Sydney for at fuldføre en lederuddannelse. Her var hun nemlig i ét år, før hun kom hjem som leder af sin far Moses Hansens nye bede- og retrætested. Men nu skal hun fuldføre den treårige uddannelse på Sydney Leadership College.
Den ny leder af Pottemagerens Hus skal brænde for sagen, pointerer hun:
– Vedkommende skal kunne arbejde side om side med Moses Hansen og samtidig være fleksibel med hensyn til arbejdstider, pointerer hun. – Han skal være glad for at omgås mennesker. Det er ikke et 8-16-job, men et fuldtidsjob.
Pottemageren Hus blev indviet for et år siden og har plads til 12 overnattende gæster.