Giro 413 – live!

Stor sang- og musikaften i Aalborg lørdag.Sangens år satte masser af sang i gang – også efter sangens år. Mange steder mødes mennesker fortsat for at synge sammen. Det gør man også i Bethaniakirken i Aalborg, hvor kirkens sang- og musikkræfter inviterer til en stor og spændende syng-sammen-aften lørdag den 3. oktober kl. 19.00. Man forventer, at der kommer mange mennesker fra nær og fjern.
Der er sammensat et spændende program med kor-, solo- og duetsang. Kirkens børneband vil også give prøver på deres kunnen. Aftenen vil blive kædet sammen af gode, gamle, kendte fællessange, som alle kan synge med på.
Et særligt spændende indslag bliver en fremførelse af den gamle, velkendte sang ”Den Hellige Stad”, som gennem mange år har været et hit i ”Giro 413” med kongelig operasanger Frans Andersson. Sangen vil denne aften blive fremført solo af Aksel Jonasen med kirkens kor på 35 medlemmer som back-up.
Bjarne