Jessy kommer til jul

Det verdenskendte gospel-ikon Jessy Dixon kommer til Danmark den 27.–29. november. – Det bliver den helt store musikalske oplevelse at synge julen ind, da det netop er den første søndag i advent den weekend, siger Per Hyldgaard fra Gospel Outreach, der står bag koncerterne.
Der holdes tre koncerter i hhv. Karlslunde Strandkirke, Apostolsk kirke i Kolding og i Vesterkirken i Stenum. Forsalg af billetter er allerede startet.
Jessy Dixon har gennem flere generationer været en af de mest fremtrædende og kendte gospelsangere og sangskribenter i USA. Han har rejst verden rundt med koncerter og optrådt på alverdens tv-kanaler. Han har bl.a. sunget på Capitol Hill, BBC´s shows og på evangelist Benny Hinns kampagner.
I Danmark bliver der en kort præsentation af Gospel Outreach’ missionsarbejde.