Inspirationsdag for kristne forretningsfolk

Fredag d. 2. oktober og lørdag den 3. oktober inviteres kristne forretningsfolk til hhv. Apostolsk Kirke i Kolding og Vesterkirken i Stenum til at høre tre nytænkende forretningsmænd:Dag Arild Valand har bl.a. udviklet ny teknologi inden for blybatterier og vandteknologi. Han er grundlægger og leder af firmaet Wavetech.
– Dag Arild er en brændende og inspirerende taler, der udfordrer vores tro og måde at tænke på, siger Per Hyldgaard fra Gospel Outreach, der står bag arrangementet.
Den anden taler er Marcus Junga fra Tyskland. Han er grundlægger og leder af en stort, anerkendt revisionsfirma i Tyskland, som bl.a. rådgiver kirker og kristne organisationer. Marcus Junga er desuden med i evangelist Reinhard Bonnkes bestyrelse.
Den tredje taler er Stephen Gunning, Nordirland, som har udviklet et specielt computerprogram, som nu bliver brugt på mange hospitaler i Storbritannien. Han solgte for nyligt sin virksomhed til Philips, som igen ansatte ham til at styre det specielle program.