Kompetencer i København

Der er både inspiration til forretningslivet og kirkelivet ved Willow Creeks konference i København i oktober. Ud over navnkundige Willow-stifter Bill Hybels taler en række dygtige forretningsfolk og præster ved Wilow Creeks Global Leadership Summit den 30.-31. oktober i Københavns Kulturcenter.

Gary Hamel er kåret til ”verdens mest indflydelsesrige forretningstænker”.

Gary Hamel er af Wall Steet Journal udråbt til ”verdens mest indflydelsesrige forretningstænker”. Fortune Magazine har kaldt ham ”verdens ledende ekspert i forretningsstrategi”.
Gary Hamel leder en tænketank for lederudvikling. Her skaber han rammer, hvor progressive virksomheder kan møde verdenskendte ledelseseksperter for at arbejde sammen om at genskabe ”morgendagens bedste praksis” i dag.
Et spændende input er også brødrene Chip og Dan Heath. De har skrevet bogen ”Made to stick: Why some Ideas Survive and Others Die” som er en bestseller og mange steder øverst på listen over de bedste Business-bøger.
Chip har en bachelor som industri-ingeniør og en ph.d. i psykologi. Dan er uddannet på Harvard Business School og har startet forlaget Thinkwell.

Kirker med indflydelse

Der er også masser af inspiration til kirkelivet på konferencen i København:
Tim Keller er stifter af og ledende præst i New York’s Redeemer Presbyterian Church på Manhattan. Kirken har mere end 6000 gudstjenestesøgende hver uge. Hans kirke er udpeget som en af Amerikas 25 mest indflydelsesrige kirker.
Dave Gibbons er stifter af og ledende præst i Newsong Church i Californien. Kirken arbejder på tværs af generationer, etniske grupper og landegrænser og er blandt Amerikas mest nytænkende og innovative kirker.
Harvey Carey er stifter og leder af Citadel of Faith Covenant Church i Detroit, som har 800 medlemmer. Kirken ligger i et af de fattigste områder af USA.
Harvey er formand for en nødhjælpsorganisation i Detroit, som tilbyder sociale ydelser, husly og sunde aktiviteter for byens børn og unge.
Se hele talerlisten på Willowcreek.dk.
/sl