Gaither-koncert totalt udsolgt

Koncert med Gaither Homecoming Friends er ”hjemme” på søndagArrangørerne kan roligt slappe af og nyde det, når legendariske Bill og Gloria Gaither sammen med Homecoming Friends og Gaither Vocal Band slår sig løs i DR’s nye koncerthus på søndag den 18. oktober.For koncerten er totalt udsolgt. Det skyldes sikkert, at Gaithers er blevet kendt i Danmark gennem utallige udsendelser med klassiske sange, salmer og hymner på lokale tv-stationer. Det organiseres af det energiske ægtepar Kirsten og Per Nielsen, der står bag selskabet Airport TV & UCB, United Christians Broadcasters.
– Tv-programmer har kørt i flere år og er blevet set af de mange seere, der oftest ikke har nogen kirkelig baggrund, fortæller Kirsten Nielsen.
Seere har ofte bestilt videoudgaver og cd’er til personlig brug i hjemmene. Hver tredje måned sender UCB desuden over 19.000 eksemplarer af andagsthæftet ”Et ord til dagen” ud som resultat af respons fra seerne. Og nu har successen med Gaither-koncerten givet blod på tanden til at arrangere flere koncerter:
– Med kun en enkelt annonce, som vi indrykkede i Udfordringen, kommer der bl.a. charterfly fra Færøerne og to busser fra Sverige og bustransport fra Jylland. Med dette som udgangspunkt, er vi nu i gang med at arrangere flere koncerter både med Gaither og relaterede grupper i tiden fremover, siger Per Nielsen.
/sl