Hjælp til at lære at bede

I en tidsalder, hvor det kan være svært at finde ro og inspiration til familieandagt og samvær omkring Guds ord, er der hjælp at hente i den lille bønnebog Kære Gud hør lige her. En bog der hjælper de voksne til at lære de mindste at bede.Forfatteren er sygeplejeske og børnekonsulent Janne Bergkvist Lillelund, og hun har med denne lille bog givet forældre et nyttigt redskab til at tage med i hverdagen. Med den kraftige indbinding og de søde farvestrålende illustrationer vil bogen uden tvivl vække begejstring hos målgruppen: de 3 til 6-årige.
Bogen indeholder 109 forskellige bønner. Første bøn er Fadervor, og bogen er efterfølgende inddelt i 13 afsnit med mellem 5 og 12 bønner til hvert afsnit. Med emner som bl.a. Godmorgen, Dagen i dag, Jesus vores ven, Undskyld, Tak tak tak og Særlige dage er der bønner til enhver anledning.
Udover at lære børn at bede videregiver bogen gennem bønnerne mange kristne værdier; Næstekærlighed, tilgivelse, at sige undskyld, at sige tak, at vi går i kirke, at det er Gud, som giver maden, og meget mere.
Bogen fungerer rigtig godt, når den bruges lidt på samme måde som en andagtsbog; man læser/beder en bøn sammen med barnet én til flere gange dagligt, eller ugentligt om man vil. På den måde medvirker bogen til, at bøn bliver en naturlig del af barnets hverdag.

Janne Bergkvist Lillelund
Kære Gud… hør lige her
128 sider
Kr. 129,95
Forlagsgruppen Lohse