Kristen velsignelse i Mystikkens Univers

Kristne organisationer bad, lyttede, underviste og velsignede på alternativ messe.Alternativmessen Mystikkens Univers indtog for 10. gang KB-hallen i Alle Helgensweekenden den 30. oktober til den 1. november.

50 ville velsignes på mystikmessen, fortæller Ole Skjerbæk Madsen.

Her deltog bl.a. missionsselskabet Areopagos med sin afdeling ”I Mesterens Lys” sammen med bl.a. Det Danske Bibelselskab og Den Lyttende Kirke.
Omkring 6000 gæster besøgte messen. Flere hundrede af dem fik forbøn, samtale, undervisning og velsignelse.
Vanen tro havde Areopagos opstillet en 50 m2 stor stand og scene for enden af hallen. Banneret med Kristi monogram og de øvrige bannere i kirkeårets farver kunne ses af alle, som trådte ind i hallen.

100 skrev bønner

I Mesterens Lys havde opstillet et kors, hvor de besøgende kunne sætte deres bønner; det gjorde omkring 100, og i ugen efter bad medarbejderne for de emner, der blev sat på korset.
Ellers trak I Mesterens Lys langt over 400 gæster og udstillere til forbøn:
– Emnerne strakte sig fra psykiske og åndelige problemer, samt familierelationer, til ønsker om fysisk helbredelse og sundhed, fortæller missionspræst Ole Skjerbæk Madsen.
– Mange tog imod bønnen om heling af hjertet, at erfare Guds kærlighed i Kristus i sit hjerte og derfor vide sig elsket som et Guds barn. Flere sagde ja til at modtage Jesus som deres frelser.
Udover forbønnen havde I Mesterens Lys’ medarbejder godt 90 dybtgående samtaler med udstillere og gæster.
Fredag samlede Ole Skjerbæk Madsen dagens største publikum til sit foredrag ”Lær at stave med tarot og kabballah”. I foredraget gennemgik han Jesu ord: ”Jeg er Vejen, Sandheden og Livet” ud fra de hebræiske ord i sætningen og benyttede sig af, at tarottens trumfkort hver bærer et hebræisk bogstav.
Udover Areopagos, I Mesterens Lys og Bibelselskabet deltog også Den lyttende Kirke i standen. Den lyttende Kirke er knyttet til I Mesterens Lys, men har sit udspring i England, Acorn Christian Ministries.
– Der er tale om aktiv lytning med et kristent fortegn, forklarer Ole Skjerbæk Madsen.
Den lyttende Kirke tog sig af standens café-afsnit, hvor mange udstillingsgæster og udstillere kom for at slappe af. Det gav Den lyttende Kirkes medarbejdere mulighed for at bruge deres evner i 48 dybdegående samtaler – altså mere end en uforpligtende snak med gæsterne. Derudover var der 12 personer, som tog imod deres egentlige tilbud om at lytte til den pågældende.

50 modtog velsignelse

Areopagos-standen indbød til en Alle Helgens-gudstjeneste som dagens afslutning søndag under medvirken af musikerne Torsten Borbye Nielsen, Thomas Darelius og Pia Kaufmannas samt sangeren Helene Borbye Nielsen.
– Ved gudstjenestens slutning kunne deltagerne modtage en personlig velsignelse – og næste alle omkring 50 deltagere benyttede sig af tilbuddet, fortæller Ole Skjerbæk Madsen og vurderer, at den kristne deltagelse havde ”stor gennemslagskraft”.
/sl