Bob Dylan afhjælper sult med jule-cd

USA – Da Bob Dylan i 1978-81 udgave tre albums med kristne sange, kom det bag på alle. På samme måde har den legendariske sanger overrasket sine traditionelle fans ved i år at udgive en helt traditionel jule-cd.Cd’en hedder ”Christmas in The Heart”, og indtægten går ubeskåret til FN’s Fødevareprogram, og alle royalties fra salget i Danmark doneres til WFP gennem Stop Sult Fonden.
– Jeg er meget beæret over denne mulighed, lyder det kortfattet fra den reserverede sanger, hvis højlydte bekendelse til troen på Jesus ligeledes har været lydløs i flere år. Bob Dylan har dog aldrig officielt taget afstand fra sin omvendelse og sin ”kristne trilogi”, som de tre kristne album, ”Slow train coming”, ”Saved” og ”Shot of love”, bliver kaldt.
Med sit jule-udspil benytter han til gengæld den ordløse tale ved at yde et bidrag til antallet af sultende i verden, som i dag er historisk højt, mens den humanitære fødevarehjælp tilsvarende har kurs mod et historisk lavpunkt.
levi