Claus tjekker hjælpearbejde på Filippinerne

Skandinavisk Børnemissions leder Claus Mester-Christensen er lige nu i det katastroferamte Manila.Filippinerne er øretævernes holdeplads – på en måde. Hvert år rammes øgruppen af voldsomme tyfoner med oversvømmelser og jordskred til følge. Og hvert år træder Skandinavisk Børnemission til med katastrofehjælp.
Sidst i september lagde tyfonen Ketsana Manilas gader under vand. 140 mennesker omkom, og over 100.000 blev hjemløse over en nat. Skandinavisk Børnemission uddelte tusindvis af madrationer, sendte et lægeteam ud i de værst ramte områder og er nu i gang med at bygge 200 huse.
Skandinavisk Børnemissions danske leder, Claus Mester Christensen, er netop rejst til Filippinerne for at besigtige arbejdet. Her skal han lave reportager og se på følgerne af katastrofen i september og de genopbygningsarbejder, der er i gang qua en nødhjælpsbevilling. Over 100.000 hjemløse bor fortsat på forskellige evakueringscentre.