Debat

Amnesty støtter abort

”Abort standser et bankende hjerte”, står der på skiltet.

Organisationen Amnesty International arbejder i dag aktivt for at få abortforbud ophævet i forskellige lande i verden.
Det er trist at opleve, at en organisation, som ellers i mange år har kæmpet for forfulgte mennesker – deriblandt kristne som forfølges for deres tro – over hele verden, nu stiller sig på dødens side i dette spørgsmål.
Abort er ikke det eneste spørgsmål, man kan være uenig med Amnesty om, men dette punkt er for mig at se en afgørende hindring for, at man kan støtte organisationens arbejde.
Hvordan kan man tage Amnestys påstand om at kæmpe for alles ”menneskeret” alvorligt, når Amnesty samtidig arbejder for at nægte ufødte den helt elementære ret til livet? Hvilket menneske med respekt for det gudskabte menneskeliv kan støtte en organisation, der slår til lyd for at lade små, værgeløse mennesker dræbe?
Heldigvis er der andre organisationer, man kan støtte, hvis man ønsker at hjælpe de forfulgte og truede – små som store.
Hvis du havde tænkt dig denne jul at støtte Amnesty, vil jeg opfordre dig til at dele dit påtænkte støttebeløb i to og i stedet give én del til Åbne Døre, som hjælper forfulgte kristne over hele verden, og én del til Retten til Liv, der kæmper for at redde ufødte danskere fra at blive suget i stykker på vores hospitaler.
Stil ikke dine penge i dødens tjeneste, men i livets!
Helge Hoffmann
Ørslevklostervej 76
7840 Højslev

Verdensunion

Statsminister Lars Løkke Rasmussen tror, og vil have os til at tro, på ”den danske drøm”.
Som drømmetyder udlægger han den i de 10 bud ”mål for 2020”. Højere BNP, flere iværksættere, højere arbejdsudbud, bedre testresultater for skolebørnene, ét universitet i Europas top 10, højere middellevetid, større energieffektivitet, bedre integration, mindre kriminalitet og stærkere økonomi.
Det lyder meget godt, men da den økonomiske vækst og den uhæmmede befolkningstilvækst er klimaets værste fjender, vil EU helt sikkert lukke munden på Lars Løkke. Som kommende supermagt vil EU (Verdensunionen) nemlig solidarisere sig med hele verden, for blandt andet fredens skyld, til skade for de rige vestlige lande og Israel.
NB. Verdensunionen bliver til af nødvendighed.
Knud Held-Hansen
Beatesmindevej 76, 1.tv.
9210 Aalborg SØ