Ny kristen uddannelse klar

Efter akkreditering er vejen nu åben for, at SALT i samarbejde med Diakonissestiftelsen i København og Diakonhøjskolen i Århus samt to professionshøjskoler kan udbyde en helt ny professionsbacheloruddannelse i Kristendom, Kultur og Kommunikation.Uddannelsen bliver fuldt SU-berettiget, og studerende kan søge optagelse via den koordinerede tilmelding allerede i marts 2010 med studiestart i september samme år. Undervisningen kommer til at foregå på henholdsvis Diakonissestiftelsen på Frederiksberg og Diakonhøjskolen i Århus.
SALT’s daglige leder, Ib Sørensen, siger om den nye uddannelse og fremtiden for SALT:
– Som en af initiativtagerne glæder vi os over, at der nu for første gang i danmarkshistorien er skabt en ikke-konfessionel professionsrettet uddannelse, der forventelig kommer til at samle studerende fra alle kirkelige retninger.
Ib Sørensen regner med at den ny uddannelse også får en del frikirkelige studerende.