Søndagsskoler: Ud med Fadervor!

TV2s genudsendelse af julekalenderen ”Jesus og Josefine” har fået Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler til at lancere en Fadervor-kampagne.

Ny folder skal inspirere børn til at bede fadervor.

Josefines aften-ritual: ”Gran i håret og be’ en bøn” bruges direkte som anledning til at opfordre danske børn til aftenbøn. En folder med ”Fadervor” og et indspil fra Bubber skal få børnene til at tage bønnen til sig. Folderen er delt ud i flere byer i løbet af december og vil også blive brugt i januar.
– I en tid, hvor det at bede Fadervor i skolen er til voldsom debat, er det befriende at få den her anledning til at introducere Fadervor for alle børn i Danmark. Fadervor rummer en kraft og identitet, som Danmarks nye generation har brug for, siger Bent Molbech, landsleder for DFS.