7 kristne dræbt i Pakistan

Syv pakistanske medarbejdere for den kristne nødhjælpsorganisation ”World Vision” blev dræbt i Pakistan, da kontoret blev beskudt af 15 bevæbnede mænd.Den 10. marts ankom op til 15 bevæbnede mænd i pick-up biler og åbnede ild imod World Visions kontor, der ligger nord for Pakistans hovedstad, Islamabad. Ifølge World Vision var angrebet uprovokeret og skete uden forudgående varsel.
De syv medarbejdere, der døde som følge af angrebet, var mellem 23 og 43 år. En medarbejder er stadig indlagt på hospitalet, oplyser Christian Post.
– Hvor ekstremister lærer had, arbejder vores stab sammen med mødre og fædre for at hjælpe trængende børn; hvor ekstremister sår vold, arbejder vores stab med landmænd med at plante sæden til et mere velstående samfund, og hvor ekstremister opmuntrer til intolerance, tilskynder vores stab til respekt for menneskets liv og værdighed, sagde Charles Dokmo, World Visions regionale vicepræsident.
World Vision har arbejdet i Pakistan siden 1992.
John