Tre kristne fik 25 års fængsel

Tre kristne dømt til 25 års fængsel efter overtrædelse af Pakistans stærkt kritiserede blasfemi-lov.Ruqqiya Bibi og hendes mand Munir Masih blev i byen Kasur den 3. marts dømt til ”livsvarigt fængsel”, hvilket er 25 år i Pakistan, for at vanhellige Koranen. Konflikten opstod mellem deres og nogle muslimske børn, og blev siden til et sammenstød mellem forældrene. Parrets advokat siger, ifølge Christian Post, at sagen vil blive appelleret til Højesteret.
I byen Karachi blev kristne Qamar David dømt til 25 års fængsel, samt en bøde på 100.000 pakistanske rupees (svarer til ca. 6.500 kroner). Han blev, uden grundlag, dømt for at sende blasfemiske tekstbeskeder tilbage i maj 2006. Det skete på trods af, at 16 vidner fortalte, at beskederne ikke stammede fra David, men ejeren af mobiltelefonen.
John