Vendsysselsk sangglæde

”En lokal gruppe fra Brønderslev-egnen, på 21 modne kristne fra forskellige kirker, som synger og spiller de gamle vækkelsessange”. Sådan præsenterer de sig selv – koret, der kalder sig Evangeliets Gyldne Sange.På en dvd med en spilletid på 1 time kan man se og høre dem synge og spille. Første del af dvd’en er optaget i Rhododendronparken i Brønderslev og anden del i korets tilholdssted, Vesterkirken i Stenum, fra en koncert i 2009, og her kan de opleves igen ved en koncert den 16. april, hvor også Berit Andersen fra Mariager og Dronninglund Drengekor medvirker.
Koret har eksisteret i syv år og optrådt i mange forskellige sammenhænge. Bl.a. medvirkede det ved et stævne i Sarons Dal i Norge i 2007.
I 2008 indspillede koret en cd, I skyggen af det kors, som har solgt ganske godt.
Det er ægtheden i deres musik og deres glæde ved at synge de gamle vækkelsessange, der gør koret værd at opleve.
NJV

Evangeliets Gyldne Sange:
Der find’s en kilde (DVD)
60 min. • 100 kr.
Egsnet.dk