Debat

Portræt af Tove Videbæk…

Når jeg læser Udfordringens portræt af Tove Videbæk, er det med blandede følelser. Jeg anser Tove for at være en både dygtig og klog politiker, men der er samtidig noget, jeg ikke kan få til at gå op.
Da Tove af den forrige hovedbestyrelse i Kristendemokraterne fik en mistillid, var vi mange, der forstod hendes reaktion. Jeg forstår bare ikke nu, hvor vi igen er på ”den gamle linie”, at Tove ikke vender hjem igen. At hun stiller op for Konservative i Vestjylland forstår jeg ikke. De Konservative har ikke samme etiske holdninger, som jeg anser Tove for at have.
Tove Videbæk kan ved at stille op i Vestjylland for Konservative være med til, at KD ikke kommer ind i folketinget, og hun kan ved at stille op for KD være med til, at vi kommer ind igen.
Det er ret afgørende, at Vestjyderne stemmer på KD, tænk på det ved næste valg.
Jens Peter Hansen
Kattedamsvej 46
9440 Aabybro

Licens til at dræbe

At agent 007 James Bond har behov for ”licence to kill” – tilladelse til at dræbe – kan i underholdningsbranchen synes nødvendig i hans kamp mod verdens mest væmmelige mennesker. Men at alle Danmarks kvinder og lægestanden automatisk er udstyret med licens til at dræbe landets fostre i mødrenes maver – det er makabert. Det er en umenneskelig og fejlslagen politik, at der automatisk gives dem tilladelse til at dræbe helt ubeskyttede, ufødte danskere. Disse fostre er aldeles ikke nogens væmmelige modstandere. De små burde i stedet hilses hjerteligt velkommen til verden og bør om nogen beskyttes og hjælpes. Vi har brug for dem og deres evner.
(Forkortet af red.)
Johannes Kirk Søndergaard,
Enebærparken 146,
6000 Kolding