Debatten skal foregå på nettet

Lausanne Global Conversation hedder et nyt tiltag, som opfordrer evangeliske kristne til at debattere nogle af de sværeste spørgsmål, som kirken står over for i dag, over nettet.Det online debatforum bliver lanceret få uger før organisationen Lausanne holder deres tredje kongres om evangelisation i verden, denne gang i Cape Town i Sydafrika. Emnerne dækker blandt andet religiøs pluralisme, etniske konflikter, urbaniseringen og menneskets fremtid, skriver Christian Today.
– Dette er en sand reflektion af vores tro om, at jern sliber jern, og at der er visdom i at blive rådgivet af mange. Vi ønsker at høre fra kristne ledere fra hvert kontinent, siger Naomi Frizzell, der er direktør for konferencens digitale medier.
Organisationen Lausanne har siden 1974 arbejdet for at udbrede evangeliet til hele verden.
John