– Kun Gud kan helbrede sårene i Kristi legeme

Ærkebiskopppen af Canterbury, Rowan Williams, sagde til et globalt anglikansk møde i Singapore, at det kun er Guds Ånd, der kan hele spændingerne i den Anglikanske kirke.Udtalelsen kommer efter at den mere liberale gren af kirken, Den Episkopale Kirke i Nordamerika, i marts måned stemte ja til at ordinere deres anden homoseksuelle præst.
Beslutningen har mødt kritik og fik også Williams til at sige i en video-meddelelse, at Den Episkopale Kirke havde ”uddybet kløften imellem den selv og resten af den anglikanske familie”, men at det er ”Åndens arbejde, som helbreder Kristi Legeme, ikke planerne eller udtalelserne fra nogen gruppe, person eller noget redskab angående fællesskabet”, skriver Christian Today.
Williams fortalte desuden, at han er i diskussion med et antal mennesker, omkring hvilke konsekvenser beslutningen får.
John