Mission og nødhjælp hører sammen

På et kristent hospital i Manorom i Thailand kørte en kvinde rundt i sin kørestol fra seng til seng. Hun var missionær, fik polio, men havde stadig et kald til at være missionær. Evangeliet blev bragt fra en kørestol.Andre kristne på hospitalet arbejdede hårdt som læger og sygeplejersker for at hjælpe mennesker i nød. Mens de syge lå i hospitalssengene, blev de mødt af et kærligt smil, en traktat og nogle ord om Jesus – og ud af højtaleren fra væggen blev patienterne mødt med musik og tale fra en kristen radiostation i Chiengmai, Voice of Peace.

Her gik nødhjælpsarbejde, radioarbejde og direkte og personlig evangelisation hånd i hånd.

I Nordthailand på grænsen til Burma møder flygtninge den samme kærlighed i flygtningelejre, hvor evangeliet er en vigtig del af hverdagen, og lejren har opbygget en stor bibelskole.

Som kristne er vi kaldede til at bringe evangeliet til mennesker omkring os, men vi er også kaldede til at yde næstekærlighed. Ofte når man længst ud med evangeliet, når man viser praktisk næstekærlighed, rækker ud til mennesker og møder deres basale behov.

Gå ud i alverden,
forkynd evangeliet
og elsk din næste.