Willow varmer op…

70 pct. af deltagerne ved sidste års Willow Creek lederkonference
har allerede tilmeldt sig næste lederkonference i oktober.Riget fattes ikke lederkonferencer. Alligevel har Willow Creeks globale lederkonference i oktober allerede over 300 tilmeldinger. Mere end 70 pct. af deltagerne ved sidste års Global Leadership Summit i København har besluttet at komme igen den 29. og 30. oktober.

– Inspirationen, intensiteten og niveauet hos de ledere, vi lytter til i Willow Creek, er bedre, end vi kan byde hinanden her i Danmark. Vi kan ikke i danske kirkesamfund etablere den kapacitet, siger Peter Götz, formand for Evangelisk Alliance i Danmark og missionsforstander i Det Danske Missionsforbund.

Han fortsætter:

– Når man omsætter det til danske forhold, kan man bruge undervisningen til fantastisk meget. Desuden er det en personlig inspiration at møde folk, der brænder for en sag, folk, der tænker ”ud af boksen”.
Han får følgeskab af Anne-Mie Skak Johansson, landsleder i DanskOase:

– Undervisningen er klasse, og det er det altid i Willow Creek.

I Indre Mission er man enig:

– Global Leadership Summit har givet mig rigtig meget inspiration til at være en god leder. Det har inspireret mig mest, at undervisningen går lige til sagen, siger generalsekretær Thomas Bjerg Mikkelsen.