Fra sygdom Til sundhed

Du er velkommen til at skrive til mig og stille mig spørgsmål. Der vil blive bedt for alle brevemner. Ønskes en salvedug tilsendt, medsend da venligst adresseret og frankeret svarkuvert (normalkuvert 5.50 kr.). Salvedug kan ikke rekvireres over internettet.
Orla Lindskov Christensen
Anne Maries Vej 16
9000 Aalborg

Spørgsmål 1:

Hvordan virker det?

Kære Orla
For en tid siden skrev du noget ud fra sangen ”Løfterne kan ikke svige”. Det er dejligt at vide, at løfterne ikke kan svige. Det er altid godt at vide, at Guds trofasthed er i hans løfter. Men det er lidt svært for mig at få omsat Guds løfter til virkelighed i min hverdag. Det gælder også Guds løfter om helbredelse. Jeg regner jo med, at dit arbejde med forbøn for syge og helbredelse bygger på Guds løfter. Men jeg vil så gerne høre lidt om, hvordan det virker, og hvordan jeg kan få det til at virke i mit liv.
Hilsen fra
en broder i Herren

Svar 1:

Guds ord er i vores hjerter

Kære broder i Herren
Vi skal altid have Guds ord og Guds løfter i vores hjerter og tanker. For hvis vi ikke har Guds ord og Guds løfter i os, så har vores tro ikke noget fundament at bygge på.
Guds ord og Guds løfter skaber altid tro. I Bibelen læser vi, at troen kommer af det, som vi hører. Derfor må vi aldrig forsømme at høre og at læse Guds ord.
Det handler om at lære Guds løfter udenad, så vi let kan hente dem frem i vores tanker og citere dem.
Guds løfter har det på den fantastiske måde, at de skaber det, de siger. Men for at de kan skabe noget, er de afhængige af dig og af, at du citerer dem eller proklamerer dem ind i en bestemt situation, hvor du har brug for at se Guds hjælp.
Gud bor i sit ord, og Guds kraft bor i hans ord. Når du griber om Guds ord, griber du om Gud. Når du henter Guds ord frem i dine tanker, ja, så er det faktisk Gud, du henter frem.
Når du bringer Guds løfter ind i en situation, bringer du Gud ind i situationen. Herved kan du åbenbare over for mennesker og over for verden, at Gud er en levende Gud, som virker gode ting ind i menneskers liv.
Guds ord og løfterne helbreder også. Det fortæller Bibelen os i Salme 107, vers 20, hvor der står: -”Han sendte sit ord og helbredte dem og reddede deres liv fra graven.”
Når jeg beder for syge, er det ikke mig, som helbreder, det er Guds ord og Guds løfter, som jeg udtaler og holder fast i. Derved kommer Gud til stede og åbenbarer sig som den store læge.
Jeg udtaler det helbredende løfte ind i den syges legeme og liv. Derefter er det Guds ord og Helligåndens kraft, som helbreder.
Hvis vi spiser af Guds ord, af Guds løfter hver dag, for Guds ord bliver også kaldt den Himmelske manna, ja, så kommer Guds kraft til stede i vores liv.
Jeg håber, at mit svar kan være dig til hjælp, sådan at du kan komme til at opleve, at løfterne virker i dit liv. Det drejer sig i virkeligheden om, at vores tanker ikke skal være menneske-skabte, men Guds-skabte.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

Spørgsmål 2:

Problemer med at sove

Kære Orla Lindskov
Jeg har hørt, at du også ind imellem beder for mennesker, som har søvnproblemer – og søvnproblemer det er, hvad jeg har nu.
Hvor er det underligt med os mennesker. Vi tager alt for ofte vore goder som en selvfølge. Den raske synes jo, at det er en selvfølge, at han er rask. Hvad skulle han ellers være?
Mange goder er blevet noget selvfølgeligt for os. Vi tænker sjældent på at takke for dem. Det gode i vores liv gør os hverken undrende eller taknemmelige.
Sådan er det også med mig, og nok med de fleste mennesker angående en god nats søvn. Vi har måske en gang imellem hørt mennesker klage over, at de sov dårligt om natten. Men det var alligevel slet ikke gået op for mig, hvilken gave en god nats søvn var nat efter nat. Og nu ligger jeg der selv den ene nat efter den anden og får knap lukket et øje. Natten synes for mig uendelig lang.
Jeg vil være meget taknemmelig, hvis du vil bede for mig og sende en salvedug.
Venlig hilsen
S.K.

Svar 2:


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bed for syge i de søvnløse nætter

Kære S.K.
Ja, en nat uden søvn kan synes forfærdelig lang. Man sover måske nok lidt af og til, ofte mere end man tænker sig. Men alligevel står det for en, som om man har ligget vågen faktisk hele natten. Når morgenen kommer er man ofte sløj og uoplagt til den nye dag.
Salmisten skriver i Davids salme 23: – ”min mund lovpriser dig med jublende læber, når jeg på mit leje husker dig og tænker på dig i nattetimerne.”
Det er altid godt at lovprise Gud. Ligger man lysvågen, som mange søvnløse gør i perioder af natten, så kommer man let til at tænke på mennesker. Det gør jeg i hvert fald selv, og så går jeg i forbøn for dem, og ved bøn bringer jeg dem ind i Jesu favn. Derfor vil jeg sige til dig, S.K., lad forbønnens tjeneste få en god plads hos dig i de søvnløse timer. Bed for dine kære og bed for dine kære medmennesker. Bed for de syge, hvis du kender nogen, ellers bed for alle syge. Der er nok mennesker at bede for, og Gud har vist os den nåde at gøre os til sine medarbejdere gennem forbønnens tjeneste.
Overvej dit liv i Guds lys, og du vil se mere af Guds ledelse af dig, end du så før, og du vil komme til at undre dig over hans nåde imod dig.
Søvnløse nætter i sig selv er bestemt ikke spændende. Men også de søvnløse nætter kan Gud bruge til velsignelse for dig. Og når søvnen så igen vender tilbage, vil du takke Gud dobbelt for, hvad han gav dig i de søvnløse nætter og for den nåde, at han også har helbredt din nattesøvn.
Jeg har bedt for dig og sendt dig en salvedug, som du ønskede.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

Min oplevelse:

Jeg følte mig fri og glad

Kære Orla!!
Hermed en lidt forsinket tusind tak for salvedugen.
Jeg vil gerne fortælle, hvad den gjorde for mig. Den 23. december 2009 fik jeg den med posten om eftermiddagen. Derefter gik jeg ind på Strøget for at købe de sidste julegaver. Jeg var meget deprimeret, stresset og ked af det og lukket om mig selv. Jeg mener, at jeg gik på kanten af en alvorlig depression.
Pludselig mærkede jeg en frisættelse. – Jeg følte mig fri, glad, kunne se andre mennesker igen. Det var 110% din forbøn og salvedugen. Salvedugen rummer meget stor velsignelse. Tak, Gud, og tak, Orla.
Jeg blev nærværende i mig selv og i mit eget liv igen.
Hilsen fra
En kvinde i København.


Artiklen fortsætter efter annoncen: