Frelsens Hær satser på ’vintage’

Går nu ind i markedet for unikt genbrugstøj i god kvalitet.Frelsens Hær forbindes ofte med nystrøgne uniformer. Men ikke mere. Nu åbner Frelsens Hær et nyt butikskoncept med vintagetøj, dvs. unikt tøj af ældre dato i god kvalitet og specielt design.

Fra Vintage-kollektionen.

Frelsens Hær har nemlig allieret sig med en ung dansk designer, og tirsdag den 18. maj genåbnede genbrugsbutikken på Gammel Kongevej i København med Sally Ann – Fairtrade, Re-design og vintagetøj.
– Vi har længe drømt om at udvikle potentialet i vores genbrugsbutikker. Det finere tøj i butikken bliver solgt under mærket Salvation Army Vintage, men det vil stadig være til at betale – også på en SU.

Først i Danmark

Butikken er den første i Danmark, som sælger Sally Ann produkter. Sally Ann er Frelsens Hærs eget internationale Fair Trade mærke, hvor nordiske designere har designet produkter, som fremstilles i bl.a. Bangladesh.
Butikken drives af en designer med hjælp fra en gruppe frivillige. Overskuddet fra butikssalget går til Frelsens Hærs sociale, humanitære arbejde her i landet og internationalt.
/sl