Hundrede læste Bibelen sammen

Hundrede var samlet til det 21. U.S. Capitol Bible Reading Marathon i sidste uge, og læste hele Bibelen på 90 timer.Arrangementet begyndte med læsningen af 1. mosebog om søndagen, og sluttede med læsningen af Johannes Åbenbaring på USAs nationale bønnedag den 6. maj.
Deltagerne skiftedes med at læse, lytte og bede, og fortsatte dermed traditionen, der begyndte med det første Bibel Marathon i 1990. Arrangørerne forklarer overfor Christian Post, at eventet tjener til at ”ære Bibelen, fejre religiøs frihed og forene de forskellige grene af kristendommen omkring Bibelen.”
– Medlemmer af kongressen og verdenskendte kristne ledere og pastorer står sammen med militærpersonale, sygeplejersker, lærere, skolebørn, pensionister og andre almindelige troende om at løfte Guds ord op, siger arrangørerne.
John