– Kristne påvirkes af sekularismen

– Langt hen af vejen lader vi kristne os præge mere af verden og tiden, end vi er opmærksomme på, sagde præst Jan Bygstad på et møde om ”Kulturen i møde med Bibelen”.

Leif Nummela

– Hviledagen, som Bibelen siger skal holdes hellig, sekulariseres. Og kristne hjem sekulariseres med den følge, det får for børneopdragelsen. I dag er der mange troende hjem, hvor der knapt nok er husandagt, fortsatte Jan Bygstad.
En anden taler til mødet i Rogaland i Norge var Leif Nummela (billedet), som er bibellærer og redaktør for en stort kristent avis i Finland. Han mener, ifølge Dagen Magazinet, at kristne lader sig påvirke af løgne:
– Vi går til møder og hører Guds ord, men der er en stor risiko for, at vi i det praktiske liv, i undervisningen på skoler og i vores arbejde er mere påvirket af ikke-kristne ideologier end af den bibelske sandhed, sagde Nummela og konkluderede:
– Mit hovedbudskab er, at vi må lade Guds ord definere hvem vi er.
John