Nu får midtjyske børn en bedre lejr

5,5 mio. kr. gør det nu muligt at bygge en helt ny hovedbygning til Kjelsølejren ved Ans.Nu ser det ud til at lykkes at opføre en ny hovedbygning på Kjelsølejren ved Ans i Midtjylland.Mange frivillige fra baglandet i Indre Mission har givet tid og penge til projektet, så der nu er indsamlet i alt 5,5 mio. kr. i kontanter og tilsagn.
I sidste uge kom et tilsagn fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler på 2 mio. kr. Der er mulighed for delvis momsfritagelse til en værdi af 1 mio. kr. Desuden kvitterer Friluftsrådet med at betale 10 pct. af anlægssummen.
– Vi er nu så langt fremme, at bestyrelsen har besluttet at påbegynde nedbrydning af den nuværende hovedbygning den 15. august 2011. På denne måde kommer det ikke til at gå ud over nogle af vore egne sommerlejre, siger projektkoordinator Erik Berthelsen.
På grund af finanskrisen har det været svært at få penge fra fonde og virksomheder.
– Opbakningen har stort set været fra private, foreninger, og klubber. Der er også adskillige IM samfund, Y´s Mens Klubber, menighedsråd og andre, der har givet penge, oplyser Berthelsen.