Sigurds bibel topper hitliste

Danmarks nye børnebibel ”Sigurd fortæller Bibelhistorie” er allerede blevet et hit. Den topper bestsellerlisten for børnebøger.Det er kun en måned siden, den nye børnebibel med Sigurd Barrett udkom. Den har ligget øverst som landets mest solgte børnebog de sidste to uger – før det lå bogen nummer to på listen.
I min anmeldelse af børnebibelen med tilhørende CD´ere og øvrige materiale skrev jeg: ”Det bliver uden tvivl et hit, en rigtig sællert, for Sigurd når ud over rampen med sine bibelhistorier.”
Lektor ved Teologisk Pædagogisk Center Povl Götke tolker det i Kristeligt Dagblad som et bevis på, at sekulariseringen er afblæst.
Det er store ord og der er næppe dækning for dem. Det er snarere et udslag af, at Sigurd Barrett er ”verdensberømt i Danmark” for hans evne til at kommunikere. Den evne udnyttes nu til at fortælle bibelhistorier, så bibelhistorierne når ud i rigtigt mange danske hjem.
Bjarne