Vibeke hjælper de seksuelt misbrugte

Læge Vibeke Møller leder et internationalt hjælpearbejde for seksuelt misbrugte. Hun takker af i KRIS, som hun startede.Læge Vibeke Møller fra Århus brænder for én ting: At hjælpe mennesker til at genfinde værdighed og selvværd efter seksuelle overgreb.
Derfor startede hun ”Kristen rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte” (KRIS) i 1991. Og derfor var hun i 1993 med til at starte ”International School of Sexual Abuse Related Pastoral Counselling (ISARPAC), som hun leder.
Den 1. juni stopper Vibeke Møller i KRIS. Det markeres ved en reception på dagen hos KRIS på Fredens Torv i Århus. Her kan man også møde hendes afløser, Gitte Lykke.
Vibeke Møller har siden 2000 været international leder af ISARPAC og søsterorganisationerne MESARPAC – Middle East School of Sexual abuse Related Pastoral Counselling, ASARPAC – Asian School of Sexual Abuse Related Pastoral Counselling, samt Feracpa – Formation de relation d’aide.
Hun vil nu sammen med det internationale arbejde passe hvervet som formand i Landsorganisationen mod seksuelle overgreb. Måske bliver det også til flere stunder i sommerhuset med manden, der er kræftlæge.