Wellness i Aalborg

Jeg besøgte en veninde i Aalborg til en afstressnings-weekend, men det skulle blive alt andet end det.Forinden havde jeg haft en lang arbejdsuge i mit job som stewardesse, hvor jeg bl.a. var kommet til at træde på en kollegas pegefinger i flyets køkken, så han måtte på skadestuen. Ups. Jeg følte mig lidt brugt, efter at have undskyldt i timevis, så jeg glædede mig til at ankomme til det nordjyske frirum.
Jeg startede med at tage en lur i min venindes gæsteværelse, men vågnede forskrækket af, at hendes kat boksede på mit hår, der åbenbart lignede et kamplystent garnnøgle. Halvvågen glemte jeg, at jeg ikke var hjemme, så da jeg ville stå ud af sengen i den forkerte side, knaldede jeg hovedet ind i væggen. Av.
Jeg besluttede mig for at spise lidt helbredende frokost og snuppede noget lækkert syltetøjsbelagt knækbrød, der knækkede midt over og rullede hele vejen ned ad min nye dyre hvide bluse. Nu var min selvtillid efterhånden også knækket.

Vi løb hjemmefra og ned til shoppingmekkaet i gågaden, hvor vi ville have en trøstende is i den travle McDonald’s. Da jeg betalte med dankort, tog jeg fejl af naboens og min dankortterminal, og jeg flåede naboens dankort ud af holderen og puttede det i min egen pung.
Forsigtigt prikkede han mig på skulderen og spurgte høfligt, om han måtte få sit dankort tilbage. Jeg undskyldte på rungende københavnsk. Jeg besluttede mig for at gå på toilettet for at komme væk fra en potentiel anholdelse.
Der havde været lettere hærværk på burgerbarens toiletter, så toiletbrættet var flækket. Uanfægtet satte jeg mig alligevel på tønden, men da mærkede jeg en let niven i min ene balle, netop hvor brættet var flækket, og jeg sad fast. I en halv times tid sad jeg og tænkte, hvordan i al verden jeg slap ud af denne knibe uden større skade på krop og sjæl. Jeg kan afsløre, at det krævede mod at gennemføre en klassisk nedtælling fra 3-2-1-nu at rejse sig op igen!

Wellness og indre genopladning kommer ikke nødvendigvis af at stikke af hjemmefra, så jeg håber at finde det andetsteds.