Stella skal træne ledere

Søndag den 6. juni sendes Stella Christtreu endnu engang ud til missionstjeneste. Hun har været 16 år i Albanien. Nu skal hun undervise kommende kristne ledere for Ungdom med Opgave i Holland.Det er Betania Kirkecenter i Blåhøj ved Brande, der nu tilbyder at støtte og udsende Stella.
Under arbejdet i Albanien trænede Stella unge ledere i Ungdom med Opgave’s regi. Samtidig har hun i alle årene undervist på organisationens kurser, seminarer og konferencer i Sydeuropa og særligt på missionsbasen ”Heidebeek” i Holland.
Denne gang får hun base i ”Heidebeek”, hvor hun skal undervise på et ni-måneders kursus hvert år i to år. Her vil hun bl.a. gennemgå alle Bibelens bøger. Økonomien i Holland vil fortsætte på samme måde som i Albanien. Stella må selv sørge for sit underhold med støtte fra venner og menigheder.