Vil forsvare kristendommen i USA

Republikansk kongressmedlem i USA vil ikke sidde med hænderne i lommen og se på, mens kristendommen bliver skubbet ud af det offentlige rum.Ligesom mange kristne oplever det i Danmark og Europa, mener Virginias kongressmedlem, James Randy Forbes, at der i USA er et voksende angreb mod kristendommen og bestræbelser på at fjerne alle henvisninger til den kristne tro.
– Vi ønsker ikke at dominere markedet. Vi ønsker ikke at kontrollere det. Vi ønsker blot, at tro og religion har en plads ved bordet, lyder det fra Forbes ifølge Christian Post.
Forbes mener, at ”anti-religiøse” grupper rundt om i landet samler enorme summer af penge og fokuserer deres ressourcer på en bestemt situation eller retssag, så de kan få et fortilfælde for fremtidige sager.
– Vi er nødt til at sørge for, at de individer, der træffer disse afgørelser, ved, at det ikke kun er anti-religiøse grupper, som ser på, hvad de gør, men også religiøse mennesker, siger Forbes.
Eftersom røsten fra de anti-religiøse grupper bliver stadig højere, opmuntrer Forbes kristne til at være modige og lade beslutningstagerne vide, at der – udover de anti-religiøses meninger – også findes andre meninger i landet.
John