Åbne Døre: Bed for muslimer under ramadanen

Åbne Døre opfordrer kristne til at bede for muslimer i fastemåneden, hvor de faster for at opnå renselse i Guds øjne.Flere muslimer har under ramadanen set Jesus i et syn og derefter overgivet sig til ham. Derfor mener organisationen Åbne Døre, at kristne særligt i denne tid skal bede for muslimerne.
Ramadanen er desuden en måned, hvor kristne ofte udsættes for voldelige aktioner i muslimsk dominerede områder.
Også organisationerne Mission Network News og WorldChristian.com er gået sammen om at distribuere kopier af muslimernes egen bønneguide for at inspirere kristne til, hvordan de skal bede og bygge bro til muslimske venner og naboer under ramadanen, skriver Christian Post.
Ramadanen varer i år fra 11. august til 9. september. Fra solopgang til solnedgang faster verdens 1,57 milliarder muslimer fra mad og drikke samt sex. Muslimerne skal hele året – men specielt i fastemåneden – også give almisse og evt. mad til de fattige.
Irene