Benny Hinn på vildspor?

Trosbevægelsens bannerfører i Skandinavien Ulf Ekman tog helbredelsesprædikanten Benny Hinn til side efter dennes forkyndelse på Livets Ords Europakonference i Uppsala sidste uge. Undervisningen var ren og skær gnosticisme, skriver Ekman på sin blog.– Jeg blev chokeret over indholdet i Benny Hinns undervisning. Den gik langt over, hvad jeg mener, er klassisk kristen tro og sund lære. Den havde desværre alt for meget af ren og skær gnosticisme, lyder det fra Ulf Ekman på hans blog.
Anledningen var, at Hinn bl.a. havde undervist om, at Jesus ikke er Guds søn fra evighed af, at Jesu blod ikke kom fra Maria, men direkte fra Gud, og at der har været flere menneskeracer før Adam og tidligere syndefald.
Ekman fremholdt uenighederne for Hinn efter det pågældende møde, hvor Hinn bl.a. præciserede, at Jesus først blev søn, da han blev født, men at han var til som Ordet fra evighed af.
Ulf Ekman beklager i bloggen, at Benny Hinn ikke holder sig til sin tjeneste som evangelist og hebredelsesprædikant, men begiver sig ud på spekulative dybder.