Frelsens Hær fester løs

Frelsens Hær holder kongres med friluftskoncerter, frokostseminar og familiefestival.Viften bredes helt ud, når Frelsens Hær fra fredag den 17. til søndag den 19. september samles til kongres i København.

Frelsens Hær samler både unge og modne til festival.

Med et fyldigt program for både voksne, unge og børn lægges der op til en sammenkomst på Guds præmisser. ”Guds rige i farver”, ”Guds rige på barrikaderne” og Guds rige i udbrud” er blot nogle af de dimensioner, der indkredser hovedtemaet: ”Guds rige iblandt os”.
Gæstetaler på kongressen er major Sandra Ryan fra Canada, der sammen med sin mand, Geoff, har ansvar for Frelsens Hærs arbejde i en af Torontos mest belastede bydele, Regent Park.

Kvindebrunch

Kongressen indledes fredag med et visuelt vue over Frelsens Hærs virke fra Gedser til Skagen.
Under overskriften ”Guds rige med stort Q” indbydes alle kvinder til brunch lørdag formiddag. Her vil danske Eva Marseille, der er præsident for Frelsens Hærs kvindeorganisationer i Congo Brazzaville, fortælle om arbejdet i det centralafrikanske land.
Senere på formiddagen holder Valby hornmusikkorps og Templets musikkorps friluftskoncerter på Amager Torv og i Nyhavn. Et frokostseminar med Sandra Ryan sætter social retfærdighed under lup, inden familien lørdag eftermiddag sættes i centrum ved familiefestivalen.

Musikfest

Den traditionsrige musikfest, hvor sangere og musikere fra Frelsens Hærs mange orkestre medvirker, runder lørdagen af.
Søndag morgen er det tid for refleksion og gudstjeneste, inden det officielle afskedsmøde med Frelsens Hærs landslederpar, obersterne Signe Helene og Erling Mæland. Efter tre år i spidsen for den danske Frelsens Hær pensioneres de og vender tilbage til deres hjemland, Norge. De efterfølges til november af oberst Birgitte Brekke.
Bortset fra familiefestivalen og musikfesten lørdag eftermiddag i Falconer Centret afholdes samtlige møder i Templet, Frederiksberg Alle 9.
/levi