Lad lederbatteriet op og bliv klar til hverdagens udfordringer

Willow Creeks lederkonference lader lederbatteriet op og klæder lederen på til arbejdsopgaver i hverdagen derhjemme, siger to nøgleledere. Ved online tilmelding inden 15. september fås ekstra rabat på konferencen i København den 29.-30. oktober.Hvordan inspirere dem, der altid skal inspirere andre? Og levere ledelsesværktøjer, der passer til tiden?
Noget tyder på, at Willow Creeks globale lederkonference formår at holde ledere på forkant med udviklingen – også i Danmark.
Hans Henrik Lund fra Kirkernes Integrations Tjeneste er blot en af de mange ledere, som igen og igen er blevet opmuntret og udrustet til hverdagens udfordringer på konferencen:
– Hver gang jeg deltager i Global Leadership Summit bliver jeg opmuntret, udfordret og klædt på til at møde arbejdets opgaver og udfordringer, siger han.
Formand for Kristelig Fagbevægelse, Søren Fibiger Olesen er enig:
– Global Leadership Summit er for mig at komme væk fra dagligdagen og få fyldt det ledelsesmæssige og det åndelige batteri op. Det giver mig ny energi og værktøjer til den daglige udfordring.

Førende eksperter
Global Leadership Summit er en videokonference med førende ledelseseksperter som Jim Collins, Jack Welch og ikke mindst initiativtager til den globale lederkonference Bill Hybels.
Konferencen sendes fra megakirken Wilow Creek Community Chrurch i Chicago til over 200 storbyer i hele verden med deltagelse af over 60.000 ledere. I Danmark holdes konferencen i Københavns Kulturcenter den 29. – 30. oktober.
Og det er kvalitetsundervisning:
– Jeg er hver gang overrasket over det høje niveau af undervisningen, siger Hans Henrik Lund.

Not to do-liste
Søren Fibiger Olesen deltog selv i lederkonferencen i Chicago:
– En af flere ting som har inspireret mig fra årets konference er, at jeg har lavet en not to do liste! En af de allerstørste udfordringer både for en leder og en organisation er at vælge fra, og derigennem fokusere, siger han.
Mange har allerede tilmeldt sig. For de øvrige er en ekstra gulerod: Ved tilmelding inden den 15. september opnås 100 kr. rabat.

Læs mere på www.willowcreek.dk.